Anabell - Esküvöi Ruhaszalon - Szombathely

Az Anabell függönyszalon bővítette tevékenységét. A Cosmobella világmárka kizárólagos forgalmazóiként Szombathelyen a legújabb olasz modellekkel várjuk a kedves menyasszonyokat.

Ez a nap különleges ,nem olyan mint a többi. Az esküvő, mely egy életre szóló esemény,szoros köteléke két ember között.. Az első randevú, érintés, csók az esküvőt megelőző történéseket, egy kibontakozó, majd komolyra forduló házassággal végződő párkapcsolat pillanatai...Ez a nap Rólatok szól.....
Az esküvő egyik legfontosabb eleme a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása..
Célja, hogy megkoronázza a menyasszony megjelenését, gyönyörűvé és különlegessé tegye őt ezen a különleges napon.

Van, aki az első próbán megleli álmai ruháját, de általában hosszas keresgélés után döntik el a menyasszonyok, hogy melyik modell számukra „a RUHA”. *Hogy a ruhapróbák örömteli emlékként maradjon meg, íme néhány jó tanács...
Lehetőség szerint olyan személyt válasszon, akinek az ízlésében megbízik, és hallgat a tanácsaira.

Mindig a megfelelő méretet válassza! Ne alapozzon arra, hogy az esküvő napjára nádszál vékonnyá válik, mert mi van, ha mégsem? Fogadja el testét, és olyan ruhát válasszon, amiben jól érzi magát adott pillanatban. Ha mégis változna a mérete a ruha általában utólag átalakítható.
Lehet, hogy az általuk ajánlott ruhát első pillantásra, észre se vennénk, de gyakorlott szemükkel sokszor tökéletesen eltalálják a menyasszony alkatához legjobban illő ruha költeményt.    

Célja, hogy megkoronázza a menyasszony megjelenését, gyönyörűvé és különlegessé tegye őt ezen a különleges napon.

Cosmobella Menyasszonyi ruha 2008 galéria megtekintése...

Cosmobella Menyasszonyi ruha 2009 galéria megtekintése...

Üzletünkben megtalálható:

  1. menyecskeruha
  2. koszorúslányruha
  3. elsőáldozási ruha
  4. fátylak
  5. gyűrűpárna
  6. harisnyakötő
  7. nyaklánc, fülbevalók
  8. hajtűk
  9. diadémok

Segítséget nyújtunk lakodalma díszítéséhez is. Székszoknyák (igény szerinti színben) masnikkal, háttérdekorációk és asztalterítők.
Referencia munkáink az Új-Ebergényi kastély (Vasszécseny), illete az Uránia Udvar, Savaria Üzletház I. emeletén található üzletünkben is megtekinthetők.

Szeretettel várjuk, hogy élete legszebb napjához segítséget nyújtsunk.

Koszorúslány ruhák:

98as-tól 146-os méretig, különböző színekben megrendelhetők. Szállítási határidő: 6 hét